Lodge Cast Iron Suomi
- Vuodesta 1896 -

Ainoa paistinpannu, jonka tarvitset.

Mitä rasvapoltettu (seasoned) tarkoittaa?

Mitä rasvapoltettu (seasoned) tarkoittaa?
Aiemmin ennen kuin pystyit aloittamaan uusien valurautatuotteiden käyttämisen, sinun oli pestävä, öljyttävä ja paistaa tai polttaa ne itse. Tätä prosessia kutsutaan rasvapolttamiseksi (seasoning).

Olemme jo tuotannossa hoitaneet rasvapolton puolestasi, jotta voit heti keskittyä ruoanlaittoon uudella paistinpannulla tai padalla.
Peitämme koko pannun rypsiöljyllä ja laitamme sen sitten kuumaan uuniin, joka polttaa öljyn syvälle valuraudan huokosiin.

Lodgen esipoltettujen valurautatuotteiden avulla voit aloittaa ruoanlaiton heti.

Öljyllä poltettu pinta paranee sitä mukaan mitä enemmän käytät astiaasi. Tasainen lämmönjako ja luonnollinen tarttumaton pinta tarjoavat täydellisen paistopinnan, joka on myös helppo puhdistaa käsin. Lodgella emme vain valmista valurautaa, luomme perintöesineitä, jotka yhdistävät perheitä sukupolvesta toiseen.

Lodgen historia

Tennesseessä Appalakkien vuoristossa sijaitsee South Pittsburgin kaupunki. Tänne Joseph Lodge ja hänen vaimonsa asettuivat asumaan ja vuonna 1896 he avasivat ensimmäisen valimonsa: Lodge Cast Iron.

Vuodesta 1896 Lodge Cast Iron on valmistanut valurautaa sisä- ja ulkokäyttöön. Nykyään Lodge on Yhdysvaltain suurin ja arvostetuin valurautatoimittaja. Yritys on edelleen perheen omistama ja heidän hallinnassa neljännessä sukupolvessa. Lodge on tunnettu Tennesseessä kulttuuriperintönsä vaalimisesta ja huolehtivansa erityisen hyvin henkilökunnastaan, josta moni on kolmannen tai neljännen sukupolven työntekijöitä. Lodge on paljon muutakin kuin vain paistinpannu tai pata. Lodge tarkoittaa käsityötä, ammattitaitoa, innovaatioita, ympäristönsä kunnioittamista ja kierrätystä.

Lodge on tuote, joka kulkee sukupolvelta toiselle vuosikymmenien ajan! Todellinen klassikko ruoanlaiton harrastajalle, joka haluaa vankkaa laatua ja hienoisuutta. ”

 

Näin valmistetaan Lodge

Meillä Lodgella ympäristöajattelu ja materiaalien jälleenkäyttö on ollut käytössä kauan ennen kuin sana kierrätys tai vihreä tuotanto tulivat muotiin. Lodge sai palkinnon jo vuonna 1994 kierrätyskyvystään ja tuotannon ympäristöystävällisyydestä. Lodge myös istuttaa puita antaakseen luonnolle takaisin sen materiaalin, jota pakkaukseen käytetään tänään. Lodge puhdistaa myös kaiken käytetyn veden niin, että se palaa luontoon parempana kuin mitä se oli tullessaan. Kaunis Tennessee-joki virtaa hitaasti aivan Lodgen tuotanto- ja varastoalueen vieressä. Korkeat ja mahtavat vuoret luovat perustan ja villieläimet sekä luonto ovat tärkeitä Lodgessa. Huolellisesti valmistettu tuote on se mitä toimitetaan asiakkaillemme. Kaikki tuotteet ovat käyneet läpi työntekijöidemme huolellisen tarkastuksen. Jokainen tuote on ainutlaatuinen, käsityö seuraavalle sukupolvelle.