Lodge Cast Iron Suomi

VALURAUDAN HOITO

Valurautaa on helppo hoitaa! Näin käytät tuotteitamme parhaiten ja pidät valuraudan onnellisena!

Ruoanlaitto

1. Valurauta toimitetaan rasvapoltettuna ja käyttövalmiina. Huuhtele tarvittaessa pois pölyt, kuivaa ja olet valmis aloittamaan ruoanlaiton!

2. Tuotteet kestävät kaikenlaisia ​​keittiövälineitä, mukaan lukien metallisia. Tuotteilla ei ole pinnoitetta, joka voi vaurioitua.

3. Tuotteet kestävät korkeita lämpötiloja ja niitä voidaan käyttää kaikentyyppisillä liesillä, induktioliesistä sähköliesiin ja kaasuliesiin, uunissa tai avotulella.

4. Valuraudalle on parasta antaa sen lämmetä ja jäähtyä vähitellen. Anna pannun lämmetä muutama minuutti ennen ruuan lisäämistä.

5. Valurauta on täydellinen lämmönjakaja, joten voit kypsyttää ruokaa hitaasti ja pitkään polttamatta sitä. Pihvit ja lihat voidaan paistaa korkeassa lämpötilassa vahingoittamatta pannua. Muista, että kahva lämpenee, käytä siis patalappua tai Lodge Nokonan nahkaista kahvasuojaa suojana.

6. Paista aina voilla tai öljyllä – käytä mieluiten aitoa voita tai kylmäpuristettua oliivi- tai rypsiöljyä.

Napsauta tätä saadaksesi reseptejä, jotka on valmistettu Lodgen valurautatuotteilla.

Puhdistaminen

1. Pese valurauta aina käsin haaleassa tai kuumassa vedessä ja käytä tiskiharjaa. Raaputa tarvittaessa kiinnipalaneet  jäännökset muovikaapimella. Voit myös kiehauttaa vettä pannulla ja siten irrottaa jämät. Pyyhi kuivaksi talouspaperilla tai keittiöpyyhkeellä.

2. Voitele tai suihkuta ohut kerros rasvaa käytön jälkeen. Pyyhi talouspaperilla.

3. Ripusta tai säilytä kuivassa paikassa.

Joskus pienet rasvapolttamisen jäänteet (öljy) voivat irrota pinnasta. Pyyhi paperilla ja voitele rasvalla, aseta sitten uuniin hetkeksi 275 ° C:seen. Tämä voi johtua siitä, että olet valmistanut pannussa jotain hapanta, esimerkiksi tomaattia, viiniä tai sitrushedelmiä. Tämä katoaa jonkun ajan käytön jälkeen.

Pesuainetta voi käyttää satunnaisesti, mutta ei liian usein, sillä muuten rasvapoltettu pinta tuhoutuu.

Rasvapolttaminen

• Rasvapolta pannua satunnaisesti säilyttääksesi ja luodaksesi luonnollisen tarttumattoman pinnoitteen.

• Lodge rasvapolttaa tehtaalla kaikki tuotteet kasviöljyllä.

• Kaikenlaiset kasviöljyt toimii, kun rasvapoltat valurautaa. Suosittelemme rypsiöljyä tai meidän Seasoning Sprayta.

• Paras tapa säilyttää ja ylläpitää valurautaa on käyttää sitä mahdollisimman usein. Paista säännöllisesti pannulla käyttäen rasvaa ja se vain paranee ajan myötä!

• Jos pannusi on saanut ruostetahroja tai näyttää harmaalta ja tylsältä – tee uusi rasvapoltto – napsauta alla olevaa videota nähdäksesi ohjeet askel askeleelta!